Senaste inläggen

Av Spov - 3 mars 2008 13:52

Idag har jag tenterat flerspråkighetskursen på Gimogatan. Trots att jag kom till skrivsalen i god tid (ja, det gjorde jag faktiskt, tentor kommer jag aldrig sent till) fick jag den pissigaste platsen i mannaminne. Alltså den längst fram bredvid toaletterna. Fy fan vad folk verkar ha inkontinensbesvär! Och de som vet med sig att de har det och måste gå på toa tio gånger på fyra timmar, snälla, varför har ni KLACKSKOR? Jo, för att det ska låta klippkloppklippklopp på det dära ekonomviset alla hundra meter fram till toan. Jag tycker att inkontinenta människor får visa lite hänsyn och bära tofflor. Dessutom tycker jag att alla som vet med sig om att de har TBC kan stanna hemma för jag stör mig så sjukt mycket på alla hostepedimier. Fast om jag själv hade hostproblem kanske jag skulle gå till tentan i alla fall ska i ärlighetens namn sägas. Dock tycker jag att man kan skämmas en smula. Och så frestar det på med alla som ska lämna in och är klara och lättade och börjar chitchatta för högt med tentavakten eller någon annan. Bara för att jag är en sådan som alltid sitter hela skrivtiden oavsett tentans svårighetsgrad. Jag brukar gå därifrån tillsammans med vakttanten som alltid frågar om det gick bra att skriva när hon låser efter mig. Och jag svarar alltid helt ärligt "sådär, jag hoppas det" fast det visar sig ibland att det kanske gick bättre än bara sådär. Men det vet man ju för fan inte då!


Dagens tenta gick sådär. Jag hoppas att jag klarar mig.

ANNONS
Av Spov - 26 februari 2008 21:01

Min dator är paj kan jag upplysa er oroliga själar om. Så jag är inte död alltså. Fast nästan så är jag ju det eftersom jag är på ILU vareviga dag och dessutom har tenta på måndag (elakt med just måndag :C). Idag när jag var på väg hem från skolan kom en förståndshandikappad farbror fram till mig och ville kramas. Sedan köpte jag världens finaste skor för 1398 pix. Jag hittade på att jag verkligen behöver dem.

ANNONS
Av Spov - 15 februari 2008 20:47

Alltså, jag MÅSTE sluta surfa på netdoctor för varje gång jag gör det börjar jag tro att jag har någon typ av cancer. Jag kan faktiskt hyfsat mycket om olika cancertyper vid det här laget, för att vara en simpel samhällsvetare alltså. Hur som helst: när jag oroar mig för något kroppsligt (oftast handlar det om något som hör till magen, sådana saker är överlägset läskigast) kollar jag tvångsmässigt upp symtomen och detta resulterar i att jag får ännu mer ont i magen än vad jag hade innan, av noja och lätt ångest, eftersom alla världens sjukdomar passar in på mig. En ond cirkel helt enkelt.


Förövrigt stör jag mig vid tanken på att man typ alltid har bajskorvar i kroppen. Känns jävligt ofräscht.

Av Spov - 12 februari 2008 14:23

Datorn vägrar öppna min backpackerresa. Och jag som just hade kommit till Mecka och lyckats tjäna skitmycket pengar, främst som mejerist. Vad ska jag göra nu? :CCCCCCCC

Av Spov - 11 februari 2008 20:43

Varför står det Ö&B på överskottsbolagetskylten? Nyss sa de "välkommen till Ö och B!" på tevereklamen också. Det är väl inte precis som att det heter Överskotts och Bolaget? Som H&M? Eller vad är dealen?

Syg

Av Spov - 11 februari 2008 13:35

Kanske är det både osmart och respektlöst att gå till skolan när man har feber, men vad i hell ska man göra då när det är obligatoriska grejs inpluttade på hela schemat? Det var sjukt jobbigt att gå till seminariediskussionen i morse. Jag iddes verkligen inte sitta och diskutera flerspråkighet i tre timmar. För det första med anledning av mitt tillstånd och för det andra eftersom jag redan diskuterat flerspråkighet i tre terminer, fast på en djupare nivå. Men om man inte går på skiten får man restuppgifter och det är ännu jobbigare.


Jag misstänker att jag kanske har influensa fast jag skäms över att säga det. Alltså, alla som blir lite förkylda säger alltid att de har "flunsan" *ler* och ska därmed betona för hela omvärlden att det är extra synd om dem för att de har lite snuva och feber och är lite extra trötta. Jag tror aldrig att jag haft influensa i hela mitt liv. Men nu är jag lite osäker, för den här förkylningen känns inte som vanligt. Jag är så lam i kroppen. Och så har jag ingen aptit alls, och alla vet att det sista som lämnar människan (spov) är aptiten.


Ett glädjebesked har jag i alla fall fått idag: VG på C-uppsatsen. Jag är nöjd för det innebär att jag är fläckfri på hela andraspråksutbildningen, jag har blivit väl godkänd i de elva kurser jag läst där. Skulle ju vara synd att sabba på slutet med uppsatsen menar jag. Fast med uppsatsen handlar det inte främst om prestige, jag får för mig att det ser bra ut att ha skrivit en bra uppsats om man vill forska senare, och det vill jag ju. Det kan knappast skada i alla fall.


Nu ska jag läsa artiklar eller sova. Banan på er.

Av Spov - 29 januari 2008 22:00

Imorn har jag seminarium på ILU. Som vanligt ska det handla om att alla är lika mycket värda. Jag är trött på skiten redan, efter en och en halv vecka. Jag vill utvecklas och bli smart och lärd och få cred för att jag blir det, men det händer inte där. Det innebär i sin tur att jag blir obstinat och frustrerad och börjar tänka att alla inte är lika mycket värda. Det är nog inte bra för mig att vara på ILU.


(Jag vet förresten att mitt bruk av orden ska och skall inte är konsekvent. När jag skriver uppsats skriver jag skall, men inte annars så ofta. Jag befinner mig i gränslandet mellan ska och skall. Annars brukar jag vara sams med mig själv om vilken form av ord som bör användas, men inte i detta fall. Jag gillar oftast den variant av ett ord som blir grönmarkerad som ålderdomlig i word, men tycker ändå att skall kan se lite uppstyltat ut på något sätt. Ja, jag vet inte.)

Av Spov - 27 januari 2008 17:01

I natt råkade jag bli så fantastiskt full att jag efter att ha ramlat från en stol blev lika kass på att räkna som en bekants bekant som jag inte kan nämna vid namn bara för att det här är en blogg. Klockan 4.14 försökte jag ringa taxi genom att slå 1001000. Jag tänkte att det betydde hundratusen och kunde inte komma på något bättre sätt att skriva det på. Kände dock att det var lite väl många siffror för ett uppsalanummer. Så sjukt skämmigt.


Nu ska jag laga något flottigt och ligga stilla.

Presentation

Omröstning

Vad heter du som läser här?
 Frida
 Guffa
 Nina
 Celina
 Martin
 Jenny
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En spovs försvarstal med Blogkeen
Följ En spovs försvarstal med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se